Meteen naar de inhoud

Stuur een bericht voor het snelste contact

Stuur jouw vraag of afspraakverzoek voor Nicky Duin van Zadelservice Noord-Holland naar info@zadelservicenoordholland.nl of vul het contactformulier hiernaast in. De snelste en gemakkelijkste manier is een WhatsApp bericht sturen naar 06 815 549 06. E-mail, app/sms en Facebook berichten worden op maandag t/m vrijdag indien mogelijk dagelijks beantwoord.

Openingstijden

Telefonisch contact is doorgaans niet mogelijk omdat ik bij klanten bezig ben of onderweg in de auto, voicemail wordt niet afgeluisterd om overzicht te bewaren. De voorkeur heeft een e-mail of app/sms. Houd bij het sturen van een bericht altijd rekening met 24 uur reactietijd op werkdagen. Wil je een snel en volledig antwoord of direct een afspraak inplannen? Vermeld in jouw bericht dan alsjeblieft je voor- en achternaam, het stal adres, wat voor vraag je hebt, welk type paard en evt. merk en model van het het huidige zadel.

Bereid je voor op een afspraak

Wil je je goed voorbereiden op een zadelpasconsult? Lees dan deze pagina even door, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Heb je vragen over welke merken en modellen ik aanbied? Bekijk hier mijn aanbod en de demozadels die ik in mijn bus meeneem. Andere modellen heb ik niet op voorraad en ik bied geen tweedehands zadels aan. Alle tarieven en voorrijkosten vind je op de pagina tarieven, betalen kan via een mobiel betaalverzoek of pinnen en indien gewenst en aangegeven, krijg je de factuur. Op alle producten en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.