Meteen naar de inhoud

Stuur een e-mail of WhatsApp

Stuur jouw vraag of afspraakverzoek voor Nicky Duin van Zadelservice Noord-Holland naar dit e-mailadres:  info@zadelservicenoordholland.nl. De snelste en gemakkelijkste manier is een WhatsApp bericht sturen via de knop of rechtstreeks naar 06 815 549 06. E-mail, app/sms en Facebook berichten worden op maandag t/m vrijdag indien mogelijk dagelijks beantwoord.

Openingstijden

Zadelservice Noord-Holland neemt één dag per week klanten of reparaties aan. Neem tijdig contact op in verband met de wachttermijn. Wil je een snel en volledig antwoord op jouw reparatieverzoek of direct een afspraak voor een zadelpasconsult inplannen? Vermeld in jouw bericht dan alsjeblieft je voor- en achternaam, het stal adres, wat voor vraag of actie je hebt, welk type paard en merk en model van het het huidige zadel. Stuur bij een reparatieverzoek altijd foto's mee. Ik verwijs klanten door naar collega's indien ik dit noodzakelijk acht, in verband met de vraag, wachttijd of regio.

Bereid je voor op een afspraak

Wil je je goed voorbereiden op een zadelpasconsult? Lees dan deze pagina even door, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Hier vind je alle informatie over reparaties. Alle tarieven en voorrijkosten vind je op de pagina tarieven, betalen kan via een mobiel betaalverzoek of pinnen en indien gewenst en aangegeven, krijg je de factuur. Op alle producten en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, hiermee ga je akkoord bij afname.